VI VED DET AT LÆSE BETINGELSER ER TUNGT OG KEDELIGT. MEN LÆS ALLIGEVEL BETINGELSERNE IGENNEM OG SKRIV ELLER RING ENDELIG HVIS DU HAR SPØRGSMÅL.

DER ER IKKE NOGLE SKJULTE DAGSORDENER ELLER ANDRE STORE OVERRASKELSER.

VI ER ALTID TIL AT SNAKKE MED, HVIS DER SKULLE OPSTÅ ET PROBLEM.

jul-lys.dk DRIVES AF: 

BUSK & SVITH

BALLEVEJ 20

8560 KOLIND

(KOLIND LIGGER PÅ DJURSLAND).

TLF. NR. 86391600

CVR-nr.: DK-47928354

BANK:
Danske Bank
Reg.-nr: 9570
Konto: 4988256
SWIFT: DABADKKK 
IBAN: DK03 3000 0004 9882 56

PRODUKTINFO:

ALLE VORES JULELYS ER PRODUCERET MED LED ENERGISPAREPÆRER. DISSE PÆRER BRUGER KUN CA. 10-20 % ENERGI IFHT. ALM. MINI PÆRER. OG HOLDER CA. 20 GANGE SÅ LANG TID. DVS. DU SPARER PENGE SMATIDIG MED AT DU ER MED TIL AT BESKYTTE MILJØET. ALLE JULELYS LEVERES MED IP44 GODKENDT STIK TIL UDENDØRS BRUG.

PRISER:

ALLE PRISER PÅ SHOPPEN VISES I DANSKE KRONER OG ER INCL. 25% MOMS.

VI SENDER FRAGTFRIT I DANMARK VED ORDRE OVER KR. 249.-

VI FORBEHOLDER OS RET TIL PRISÆNDRING UDEN YDERLIGERE INFORMATION.

BEMÆRK! RABATKODE JULLYS10 KAN KUN BENYTTES VED AFHENTNING.

BESTILLING:

NÅR DU BESTILLER HOS OS BEHANDLER VI ORDREN OG DU MODTAGER AUTOMATISK EN MAIL, DER FORTÆLLER AT VAREN ER AFSENDT. ER DER TVIVL EL. PROBLEMER KONTAKTER VI DIG PR. MAIL ELLER TLF. ER DU KOMMET TIL AT LAVE EN FEJL, ELLER DER ER OPSTÅET MISFORSTÅELSER SÅ KONTAKT OS VENLIGST OG VI ANULLERER ORDREN. OG DU KAN LAVE EN NY ORDRE.

LEVERING OG BETALING:

LEVERING SKER NORMALT INDEN FOR 1-3 HVERDAGE. I TRAVLE PERIODER KAN LEVERINGSTIDEN KORTVARIGT VÆRET LIDT LÆNGERE.

DE KONTOOPLYSNINGER DU INDTASTER VED KØB AF VARER, BLIVER SENDT DIREKTE TIL PBS I KRYPTERET FORM (SSL). DET ER KUN DIG OG PBS DER KAN LÆSE DETTE. DER ER SÅLEDES INGEN ANDRE DER SER ELLER GEMMER OPLYSNINGERNE OM DIG. VED KØB MED DANKORT ELLER KREDITKORT, TRÆKKES BELØBET FØRST FRA DIN KONTO NÅR VAREN AFSENDES.

VÆLGER DU AT BETALE MED BANKOVERFØRSEL, SKAL ORDREBELØBET INDBETALES TIL VORES KONTO I DANSKE BANK.  REG.NR.: 9570 KONTO NR. 4988256

VED BANKOVERFØRSEL SENDER VI VAREN NÅR VI REG. DIN INDBETALING. DER KAN FORKOMME LIDT LÆNGERE LEV. TID VED DENNE BETALINGSFORM.

BEMÆRK: DER KAN IKKE BENYTTES EAN-NR.

LEVERING VIL SKE MED POSTDANMARK ELLER FRAGTMAND.

SKRIV I "KOMMENTAR" PÅ DIN ORDRE, HVOR VAREN MÅ STILLES HVIS IKKE DER ER NOGEN HJEMME. SKRIV DIT MOBILNR. SÅ FRAGTMANDEN KAN KOMME I KONTAKT MED DIG, HVIS DER ER PROBLEMER MED AT FINDE ADRESSEN. - ELLER FÅ VAREN LEVERET PÅ DIT JOB. SKRIV HER FIRMAETS ÅBNINGSTIDER.

REKLAMATION / GARANTI:

DER YDES 1 ÅRS GARANTI.

DER YDES IFLG. KØBELOVEN 2 ÅRS REKLAMATIONSRET FRA FAKTURADATO PÅ FABRIKATIONS- OG MATERIALEFEJL/ MANGLER. DER ER TALE OM EN MANGEL, HVIS FEJLEN ELLER ÅRSAGEN TIL DEN VAR TIL STEDE PÅ KØBSTIDSPUNKTET.

REKLAMATIONSRETTEN DÆKKER IKKE FEJL, SKADER ELLER SLITAGE, DIRKTE ELLER INDDIREKTE OPSTÅET SOM FØLGE AF FORKERT  BETJENING, RINGE VEDLIGEHOLDELSE, VOLD ELLER UAUTORISEREDE INDGREB/ÆNDRINGER.. 

VED REKLAMATION BEDES DU RETTE HENVENDELSE PÅ TLF. 86391600, OG AFTALE NÆRMERE INDEN VAREN SENDES RETUR.  KOPI AF FAKTURA MEDSENDES.

EVENTUEL REKLAMATION OVER MANGLER PÅ LEVEREDE PRODUKTER SKAL SKE STRAKS EFTER DU OPDAGER EN EVT. FEJL. ELLERS MISTER DU DIN RET TIL AT PÅBERÅBE DIG MANGLEN.

FORTRYDELSESRET:

DU HAR 14 DAGES FORTRYDELSESRET PÅ DINE VARER FRA DEN DAG DU MODTAGER VARERNE.

DET ER IKKE NOK AT AFVISE PAKKEN, MEN OPLYS jul-lys.dk OM AT DU ØNSKER AT FORTRYDE KØBET. (PR. MAIL ELLER TLF. 86391600)

VARERNE RETURNERES I ORIGINAL EMBALLAGE. HVIS EMBALLAGE ER ØDELAGT/ EL. MANGLER FRATRÆKKES 10%.

NÅR DU HAR MEDDELT jul-lys.dk AT DU ØNSKER AT BEBYTTE DIG AF FORTRYDELSESRETTEN, SKAL VARERNE RETURNERES HURTIGST MULIGT ELLER INDEN FOR 14 DAGE TIL:

BUSK & SVITH

BALLEVEJ 20

8560 KOLIND.

RETURFRAGT BETALES IKKE AF jul-lys.dk. KUN HVIS DER ER TALE OM DEFEKTE VARER BETALES RETURFRAGT AF jul-lys.dk

VARER RETURNES I ORIGINAL EMBALLAGE. VI ANBEFALER AT DU PAKKER VARERNE FORSVARLIGT, DA DU SELV HAR ANSVARET FOR VARERNE INDTIL jul-lys.dk MODTAGER DEM. GEM DERFOR OGSÅ KVITTERING FOR AFSENDELSE.

VI MODTAGER IKKE VARER SENDT PR. EFTERKRAV! 

DU VIL FÅ TILBAGEBETALT BELØBET FOR VAREN SÅ SNART jul-lys.dk HAR MODTAGET VAREN RETUR. PÅSKRIV KONTONR.

DU HÆFTER KUN FOR EVT. FORRINGELSE AF VARENS VÆRDI SOM SKYLDES ANDEN HÅNDTERING, END HVAD DER ER NØDVENDIGT FOR AT FASTSLÅ VARENS ART, EGENSKABER OG FUNKTIONER. SKADES RETURVAREN UNDER FORSENDELSEN, HÆFTER DU FOR VARENS VÆRDIFORRINGELSE.

DISSE RETURREGLER GÆLDER ALLE VARER SOLGT SOM FJERNSALG (TIL PTIVATE) - DET GÆLDER IKKE VARER AFHENTET PÅ VORES LAGER OG HELLER IKKE VARER SOLGT TIL VIRKSOMHEDER.

COPYRIGHT:

DET ER IKKE TILLADT AT KOPIERE OG BRUGE BILLEDER OG TEKST FRA www.jul-lys.dk

HVIS DU VIL GØRE BRUG AF BILLEDER MM. TIL FREMVISNING ELLER ANDET, SÅ KONTAKT OS INDEN DU KOPIERER BILLEDER. HVIS DU SER ET BILLEDE ELLER TEKST HOS OS DER BRYDER REGLER OM COPYRIGHT, BEDES DU VENLIGST KONTAKTE OS.

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER:

www.Jul-Lys.dk  FORBEHOLDER SIG RET TIL AT ÆNDRE OG OPDATERE DE REGLER OG BETINGELSER, DER GÆLDER FOR DETTE WEBSITE. DET ER DERFOR VIGTIGT, AT DU LØBENDE HOLDER DIG ORIENTERET OM DER EVT. SKER ÆNDRINGER.

MISBRUG:

MISBRUG AF www.jul-lys.dk KAN MEDFØRE POLITIANMELDELSE.

 

Produkter Produkter